171021_GO_07_311.jpg

Jennie Pineus, grundare

GO- TOGETHER

Vi tror på kreativitet och mångfald.

Go! – studio startades ur en önskan om att öka förståelsen för dynamiken och värdet av mångfald och kreativitet. Jag kom fram till att det gör jag bäst via våra unga.

Vi samarbetar idag med näringsliv, högskolor och kommun och är övertygade om att det personliga mötet är centralt för att förstå hur man kan jobba ihop över kulturella gränser.

Go! - Studio

Att få en möjlighet att utveckla sin kreativa sida är alltid viktigt oavsett vilken yrkesinriktning du väljer. Särskilt i en tid av digitalisering och Artificiell Intelligens. Vi behöver utveckla vissa av våra färdigheter såsom kreativiteten, empatin och förmågan till samarbete. Att jobba ihop över kulturella gränser bidrar till möjligheten att se andra människors situation och perspektiv.

Skolan erbjuder idag ett snävt kreativt utbud vilket gör att unga inte får en möjlighet att upptäcka & utforska den sidan hos sig sjäva. Estetiska ämnen ger i de allra flesta fall inga merit poäng. En signal att det inte är viktigt. Samtidigt har kreativa yreksutbildningar vikande ansökningsantal.

Vi vill med Go! - Studio ge unga en möjlighet att träna sin kreativa sida, prova på olika kreativa områden, komma ut på arbetsplatserna och skolorna för att kunna se sig själva i ett annat sammanhang och bygga nätverk. Samtidigt stärker de sitt självförtroende, utvecklar nya färdigheter, tänker friare, får stressa av, ha kul och inte minst träffa likasinnade från olika kulturer.

Våra workshops och aktiviteter skapas i samarbete med företag, skolor och högskolor.

 

 
background-lightblue.png
 
 

Go! är övertygade om att just det personliga mötet är centralt för att förstå hur vi kan jobba ihop över kulturella gränser.

För det är först när vi lär känna människan, hennes drivkrafter och kompetenser som vi också kan se möjligheterna och vinsterna med ett samarbete.

Go! är en ideell förening som drivs med stöd av externa finansiärer. Kontakta info@go-studio.se om du är intresserad av att veta mer eller träffa oss.

 
background-red.png