Go! - studio

Är en kreativ lärande mötesplats för alla unga oavsett bakgrund mellan 15 -25 år. Vi har gratis workshops och aktiviteter flera kvällar i veckan. Hos oss kan du prova på nya saker eller lära dig mer av sådant du redan är intresserad av. Det räcker att vara nyfiken!

Vi vill utveckla ungas kreativitet, introducera dem till nya yrkesområden och bidra med nätverk och gemenskap över kulturella gränser.

Vi har workshops inom bl.a musik/sång, dans, mode, design, konst, film/foto, visuell kommunikation och skrivande. 

Innehållet i våra workshops och aktiviteter utformas ihop med näringslivet, skolor/högskolor och i dialog med ungdomarna själva. Pedagogerna är yrkesverksamma och jobbar professionellt eller går en yrkesutbildning.

Vi driver vår verksamhet i samarbete med näringsliv, skolor/högskolor och Lidingö Stad . Var? Pyrolavägen 17, Lidingö

2 (14).jpg

studiebesök, föreställningar och mentorer

Hos oss lyssnar man på inspirerande föreläsare, går på föreställningar och gör arbetsplatsbesök. Hur går det till när man t.ex gör film, jobbar i en musikstudio, på ett arkitektkontor, reklambyrå, gör speldesign eller hur en modedesigner gör kläder? Företagen kommer att bidra med nätverk, mentorer och möjlighet till praktikplats och prao. Det är ett bra sätt att knyta kontakter in i arbetslivet när man vet att 7 av 10 personer får jobb via sitt nätverk. 

3.jpg

mode workshop start 18/2 kl 18.00 - 20.00, 4 tillfällen

Hur gör man om ett klädesplagg till att bli något mkt snyggare och coolare? Mer unikt. I din stil, som ingen annan har? Man klipper bort saker, syr om, dekorerar, målar, limmar, sandpapprar -  ja det finns hur mkt som helst för att skapa uttryck, effekter och nya former.

Kom och gör din egen personliga hoodie! (Eller ngt annat plagg som du har hemma och vill göra om). Vi kommer att ha nya hoodies hos oss som blir era och ni kan göra om.

Lisa håller i workshopen och hon går 2: a året på Beckmans Mode linje. Hon kommer berätta om det och ni får snacka om vad mode är och vad det betyder för er och bli allmänt inspirerade och lämna workshopen med en skitsnygg unik hoodie.

2 (8).jpg

Musik workshop - tis 19.30 - 21.30 Start så fort gruppen är full!

Har du en bra låtidé eller bara känner för att testa att skriva musik tillsammans med andra? Här kan det bli verklighet. Vi erbjuder en låtskrivar workshop för dig som gillar att göra beats, spelar ett instrument, kan lite produktion eller kanske gillar att sjunga och skriva texter. Genom en serie workshops med en producent och sångerska får du möjlighet att ta nästa steg för att utveckla dig i ditt låtskrivande. Var med på resan från enkel låtidé till färdig produktion!

 
2 (19).jpg

dans workshop start tis 19/2 kl 18.00 - 19.30

Nu kör vi igång dansen i ett fantastiskt kul samarbete med Balettakademien i Stockholm! Elever på yrkesdansarlinjen kommer köra dansen hos oss. Man kommer att få prova olika stilar; street, jazz, modern och commercial. Lite improvisation blir det nog också för att mixa in andra etniska stilar. Det funkar för alla nivåer, vi anpassar efter era förmågor. Det kommer inte vara en löpande koreogafi i våra klasser så du kan hoppa in när du vill.

2.gif

Målar workshop mån 18.30-20.30, 4 tillfällen (avslutad)

Måla till musik med stora penslar och sprayfärg!

Vi målar på stora papper och masonitskivor på golvet till olika typer av musik. Ta med ett konstverk som inspirerar dig eller du tycker om av olika anledningar. Dessa bilder blir vår utgångspunkt. Vi kommer att prata om vad konst kan vara för något, hur andra konstnärer målar och prata om det ni skapar. Vi jobbar bl.a med akrylfärger, sprayfärger och stora breda penslar. 

Kom och ha några fria, kreativa och energigivande stunder med oss!