171021_GO_01_020.jpg

Så här jobbar vi

Idag stöttar Go! upp kommun och arbetsförmedling i jobbet med att länka samman företagare och nyanlända, för en snabbare integration.

Vi vill överbrygga det första hindret genom att matcha rätt person med rätt företag och ordna ett första möte. Det mötet kan leda till praktik, projektanställning eller jobb.

 
 
background-darkgreen.png

Så här funkar det

1.

Om du är inskriven hos AF, har permanent uppehållstillstånd och pratar bra svenska kontaktar du oss. Viktigt är också att du har arbetslivserfarenhet. Du kan anmäla dig till en av våra jobbträffar (se datum under Aktuellt) eller så mailar du in så kontaktar vi dig. 

2. 

Vi hjälper dig med ditt CV, coachar dig för en intervjusituation och hjälper till om du behöver komplettera med utbildning.

Vi tittar på både fasta jobb, projektanställningar, praktik och jobb med stöd. 

 

3.

Vi hjälper dig att ordna ett första möte och intervju med rätt företag. Vi hjälper till med anställningsavtal. Därefter gör vi en uppföljning på arbetsplatsen.

 

Slutligen gör vi även en uppföljning på arbetsplatsen för att se hur allt fungerar. Vi är måna om att följa våra kandidater och företag på nära håll.

background-red.png